Ravi

IL VILLAGGIO ja THE BOSSES LINDY onnittelevat jälkeläisiään:
Cream Candy, Mas For You ja Amille Annabel tammakriteriumin finaalipaikoista Teivon illassa.
Cream Candy (The Bosses Lindy) oli lähtönsä 2.
Mas For You (Il Villaggio) ja Amille Annabel (The Bosses Lindy) ottivat omassa lähdössään kaksoisvoiton.
Onnittelut taustajoukoille! 👏💐

#oriasema #oriasemastallblombacke #hevoskasvatus #hevosjalostus #hevoskartano #raviurheilu #teamracing #mikkeli stallblombacke
...

9 0

Citruuna on laihialaisen Sanni Kuusiston silmäterä. "Citruunalla on ihan unelmaluonne", omistaja kehuu.
📸: Jarno Pellinen
👉www.ilkkapohjalainen.fi: Laihialainen Sanni Kuusisto mietti mitä tästä tulee, kun poni ei nukkunut ennen suurta kisapäivää – Metkuilija yllätti omistajansa radalla
#poni #poniharrastajat #poniravit #raviurheilu #ravit #poniharrastus
...

44 0

Elämä hymyilee kyllä tällä hetkellä aika leveesti 🤩 Kimalluksen (kuvassa) menestys raviradoilla on jotain ihan käsittämättömän upeaa, ja Annikin 🥇 paikallisraveista on mulle niin iso juttu, ettette voi ikinä uskoakaan! Olen edelleen ihan Naantalin aurinkona, kun vaan ajattelenkin sitä 😂🙈 Kirsikkana kakun päälle saatiin vielä hyviä uutisia Tampereen Hevosklinikalta: Pilskerin jalka on lähtenyt paranemaan tosi hyvin!

Pyörin ja hyörin itseasiassa koko viime yön Piltin jalkaa murehtiessani, sillä ulkoisesti se ei näytä muuttuneen juuri ollenkaan suuntaan tai toiseen. Ainakaan minun silmääni 🤔 Mutta ehkä mun silmäni vaan valehtelee 😅 Ja pääasia, että muutosta on tapahtunut! Iso kivi vierähti sydämeltä 🙏🏻

Erinomaista viikkoa kaikille! ☀️

#aamunkimallus #suomenhevonenparashevonen #raviurheilu #nikond500 #hevosvalokuvaus
...

60 0

Ponikunkkareista kohti kunkkareita

Maria Kiukas poneineen tyhjensi palkintopöydän ponikuninkuusraveissa ja keskiviikon Hevosurheilu palaa ponikunkkareiden tunnelmiin. Katseet kääntyvät myös Seinäjoen kuninkuusraveihin, sillä lähikuvassa esittelemme kuningatarkanditaatti Ciiran Tähden.

Seppo Suurosen valmentama 7-vuotias Ciiran Tähti kuuluu kuningatarkandidaattien pieneen nuorisojoukkoon.
Miten Ciiran Tähden ura on tähän mennessä sujunut? Miten valmentaja nuorta suomenhevostammaa kuvailee? Entä millaisia mietteitä on Ciiran Tähden kasvattajalla? Lue lisää Hevosurheilusta.

Ponikuninkuusraveissa tehtiin historiaa, kun Maria Kiukas ohjasti toisen kerran voiton sekä ponikuningatar- että ponikuningas-kisassa. Molemmat voittajat, tammojen Jumi ja oriiden sekä ruunien Thorvald, ovat myös Kiukkaan valmennuksessa. Yhtenäisyyksiä on vielä lisää, sillä uudet kuninkaalliset ovat sisaruksia keskenään ja molempien kasvattaja on Heidi Malin.

Viikonloppuna kilpailtiin myös B-ponien ruhtinas- ja ruhtinatar-titteleistä. Hevosurheilu kertoo monin kuvin ponikuninkuusravien tulokset ja tunnelmat.

Uutisissa kerromme muun muassa suomenhevosen brändityöstä ja hevosenomistajien määrän kehityksestä.

Lehdestä löydät myös vihjeet ja lähtölistat lauantaihin saakka.

Kannen kuva: Satu Pitkänen Maria Kiukas voitti Vermossa Jumilla sen uran ensimmäisen poniravikuningattaruuden.

Hevosurheilu palvelee sekä printti- että digiversiona.
Lue lisää www.hevosurheilu.fi ja tilaa lehti! Linkki biossa.

#hevosurheilu #hevosurheilulehti
#ravit #raviurheilu #ravuri
#ratsastus #hevonen #hevosjalostus
#travsport #harnessracing
#poniraviurheilu #poniravit
#monté #ratsastus #hevonen
#raviurheilunnuorisotoiminta #ponikunkkarit #kuninkuusravit vermoareena
...

61 0

Hippuzen maittavaa 💜🐴💜
Katja Luoman ja Jari Aution silmäterä ori Enon Vilppi ruokitaan lajityypillisellä Hippuzenilla. Hippuzenia tarjoillaan myös hyvin nesteyttävänä viherjuomana eli veteen liotettuna.
#enonvilppi #kuninkuusravit2021 #pohojalaasetkunkkarit #kuninkuusravit #suomenhevonen #hippuzen #horsebalancefinland #hippuzenparempaarehua #lajityypillinenrehustus #rakkaudestahevosiin #raviurheilu #ratsastus
...

16 0

💖


Moikka pitkästä aikaa! Mitä meille kuuluu?
Meille kuuluu ponin kanssa oikein hyvää, viimeviikon olin itse riparilla ja poniini liikkui tallin puolesta ajaen ja Hipulla oli myös viime tiistaina hieronta ja bemer-hoito josta poni oli nauttinut oikein antaamuksella❤️.
Nyt kun oma riparikin on taputeltu pääsen taas ajamaan ponia ja käyttämään radalla ennen seuraavaa starttia Savonlinnassa 7.8 🤭.
Ennen sitä Hipulla on myös kengitys, ja sille laitetaan ratsukenkä eteen, kokeiluksi saataisiinko sillä vähän muokattua ponin liikettä ravatessa💪🏼.

#raviurheilu #raviponi #niemenpellonhippu #horse #pony #harnessracing #harnesspony #ravit
...

66 1